Feedback deelnemer Masterclass “Onderstroommanagement” 20 september.

Zeker had ik er zin in!En ik was heel erg benieuwd wat het me zou brengen, de Masterclass Onderstroommanagement van Jan ter Bogt samen met Mariska Tolsma, waar ik gisteren door toeval aan kon deelnemen. Heel kort samengevat: wat een ongelofelijke praktische, inspirerende en inzicht gevende Masterclass is dit! Een parel! En met recht een Masterclass! Met zijn enorme bak aan (internationale) managementervaring verbindt Jan de ‘bovenstroom’ met de ‘onderstroom’. Geen lange inleidingen, geen ingewikkelde theorieën. Gewoon heel praktisch: hij deelt zijn ervaring als manager en CEO van (beursgenoteerde) bedrijven gecombineerd met de systemische blik. Vervolgens ga je als deelnemer zelf met een groepje aan de slag. Heerlijk hands-on, letterlijk je team of organisatie in beeld brengen en de inzichten vliegen je simpelweg om de oren. Echt een hele dikke aanrader voor iedereen die werkt in of met teams en organisaties en die zich wil verdiepen in de ‘onderstroom’.